Rrokum TV online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Rrokum TV
Rrokum TV
Země:  Kosovo
Kategorie: Obecné
Rrokum TV 3 z 5
3 hlasů
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
RTV Mir  Kosovo - Obecné
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 z 5
0 hlasů
RTSH  Kosovo - Obecné
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 z 5
2 hlasů
Rrokum TV  Kosovo - Obecné
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 z 5
3 hlasů
RTK  Kosovo - Obecné
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 z 5
5 hlasů
Arta TV  Kosovo - Obecné
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 z 5
2 hlasů
TV Opinion  Kosovo - Obecné
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 z 5
1 hlasů