TV Opinion online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
TV Opinion
TV Opinion
Země:  Kosovo
Kategorie: Obecné
TV Opinion 4 z 5
1 hlasů
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Arta TV  Kosovo - Obecné
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 z 5
2 hlasů
Zico TV  Kosovo - Obecné
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 z 5
1 hlasů
TV Most  Kosovo - Místní televize
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 z 5
2 hlasů
TV Syri Vision  Kosovo - Obecné
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 z 5
1 hlasů
TV Besa  Kosovo - Obecné
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 z 5
1 hlasů
Tribuna Channel  Kosovo - Životní styl
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 z 5
3 hlasů