Алфа ТВ online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Алфа ТВ
Алфа ТВ
Země:  Makedonie
Kategorie: Obecné
Алфа ТВ 5 z 5
1 hlasů
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на сателит во цела Европа, Северна Африка и делови на Азија. Од Јуни 2013 Алфа стана националерн телевизиски канал. Програмата може да се следи и преку македонските интернет телевизии Zulu.mk и MaxTV , како и на официјалниот веб портал на Телевизија Алфа.
Алфа ТВ  마케도니아 공화국 - 일반
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 100
5 - 5
1 표
Интел Телевизија  마케도니아 공화국 - 일반
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 - 5
3 표
Канал 5 Телевизија  마케도니아 공화국 - 지역 텔레비전
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 - 5
2 표
Телма Телевизија  마케도니아 공화국 - 일반
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 - 5
1 표
24 Вести  마케도니아 공화국 - 뉴스
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

  • 60
3.4 - 5
15 표
Телевизија Орбис  마케도니아 공화국 - 뉴스
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 - 5
2 표