Телевизија Тера - Битола online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Телевизија Тера - Битола
Телевизија Тера - Битола
Země:  Makedonie
Kategorie: Místní televize
Телевизија Тера - Битола 5 z 5
1 hlasů
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година. Денеска со својата програма во Full HD, Тера Телевзиија е гледана во Битола, Прилеп, Ресен, Кичево, Крушево, Македонски брод, Демир Хисар, Могила и Новаци.
ТВ канал ВИС  Македония - Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 из 5
4 голос(ов)
Телевизија Орбис  Македония - Новости
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 из 5
2 голос(ов)
Интел Телевизија  Македония - Общественное Тв
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2,3 из 5
3 голос(ов)
24 Вести  Македония - Новости
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

  • 60
3,4 из 5
15 голос(ов)
Телма Телевизија  Македония - Общественное Тв
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 из 5
1 голос(ов)
Канал 5 Телевизија  Македония - Местное ТВ
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 из 5
2 голос(ов)