RTK online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
RTK
RTK
Země:  Kosovo
Kategorie: Obecné
RTK 4.2 z 5
5 hlasů
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
Zico TV  Kosovo - Obecné
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 z 5
1 hlasů
Rrokum TV  Kosovo - Obecné
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 z 5
3 hlasů
TV Most  Kosovo - Místní televize
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 z 5
2 hlasů
Klan Kosova  Kosovo - Obecné
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 z 5
3 hlasů
TV Opinion  Kosovo - Obecné
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 z 5
1 hlasů
TV Besa  Kosovo - Obecné
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 z 5
1 hlasů