•   Televize Online -TV kanály -Bosna a Hercegovina -Al Jazeera Balkans 

Televizní kanál: Al Jazeera Balkans
Al Jazeera Balkans
Země:  Bosna a Hercegovina
Kategorie: Zprávy
3 z 5
5 hlasů
Nejnovější videa kanálu
Neuromodulacijsko odijelo pomaže oboljelim od multiple skleroze i paralize
3:38
Ukrajinski rat u ruskim medijima | Opservatorij
25:53
Tribina: Vrelo rukometno ljeto u regiji
26:22
Ko je Vladimir Putin? | AJB Start
15:37

Načíst více
Al Jazeera Balkans - popis, recenze, hodnocení

Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče.
Koristeći se mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans gledaocima u regionu donosi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regionu izvještava gledaoce u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.
Al Jazeera Balkans (AJB) međunarodni je televizijski kanal mreže Al Jazeera (engleski: Al Jazeera Media Network) u vlasništvu Qatar Media Corporationa. Program emitira na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.
Studio i prostorije televizije od osnivanja su smješteni u BBI Centru u Sarajevu, a krajem 2019. objavljeno je da će graditi vlastitu zgradu.Osim sarajevskog studija, Al Jazeera Balkans ima studije u Zagrebu i Beogradu te dopisništva u Ljubljani, Skoplju, Podgorici, Nišu i Prištini.
Al Jazeera Balkans počela je s emitiranjem vlastitog programa 11. novembra 2011. u 18 sati iz centralnog i moderno opremljenog studija u Sarajevu. Na regionalnom medijskom prostoru postavila je nove profesionalne, tehničke i etičke kriterije u televizijskom novinarstvu. Koristi resurse i materijale s Al Jazeerinih kanala na arapskom i engleskom jeziku. Al Jazeera je jedan od najvećih izvora informacija u svijetu i ta TV-mreža raspolaže sa 65 međunarodnih ureda. AJB ima za cilj da gledaocima postane ključni izvor međunarodnih i regionalnih vijesti.

Al Jazeera Balkans online - Tv živě

TV Slon  Bosna a Hercegovina / Obecné
RTV Slon prva privatna televizija na Tuzlanskom kantonu.

  • 100
4.5 z 5
4 hlasů
TV Bel Kanal  Bosna a Hercegovina / Obecné
TV Bel Kanal is a local commercial television channel based in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Serbian

  • 80
3.6 z 5
6 hlasů
TV Slobomir Bijeljina  Bosna a Hercegovina / Místní televize
РТВ Слобомир је приватна телевизијска и радио станица са сједиштем у Слобомиру, покрај Бијељине. Ово је медиј локалног карактера

  • 80
3.5 z 5
2 hlasů
Posavska Televizija - PTV  Bosna a Hercegovina / Obecné
Posavska televizija donosi najnovije vijesti iz Posavine, BiH i dijaspore. Posvska televizija radi pozitivne priloge, reportaže, dokumentarne

  • 60
3.3 z 5
3 hlasů
NTV 101  Bosna a Hercegovina / Zprávy
NTV 101 is a Bosnian commercial television channel based in Sanski Most. The program is mainly produced in Bosnian language.

  • 80
3.6 z 5
3 hlasů
Vikom TV  Bosna a Hercegovina / Místní televize
Local tv channel.

  • 20
1 z 5
1 hlasů