KOHAVISION - KTV online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
KOHAVISION - KTV
KOHAVISION - KTV
Země:  Albánie
Kategorie: Hudba
KOHAVISION - KTV 3 z 5
2 hlasů
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit" është Flaka Surroi Kosova ka tre televizione kombëtare dhe KTV-ja është televizioni më alternativ ne Kosove, me nje shikueshmeri urbane dhe program 24-oresh.
TV SHENJA  Albánie - Zprávy
Tv Shenja is a television channel in Albania.Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and before that Junior TV, a 24-hour

  • 100
5 z 5
2 hlasů
RTV 21  Albánie - Obecné
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3 z 5
5 hlasů
RTK 1  Albánie - Místní televize
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 z 5
2 hlasů
Ora News  Albánie - Obecné
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

  • 40
2.3 z 5
3 hlasů
KLAN TV  Albánie - Obecné
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

  • 60
3.1 z 5
9 hlasů
ABC News  Albánie - Zprávy
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

  • 80
3.6 z 5
16 hlasů