TV Syri Vision online - Tv živě


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
TV Syri Vision
TV Syri Vision
Země:  Kosovo
Kategorie: Obecné
TV Syri Vision 4 z 5
1 hlasů
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.
TV Opinion  Kosovo - Obecné
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 z 5
1 hlasů
Zico TV  Kosovo - Obecné
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 z 5
1 hlasů
RTV Mir  Kosovo - Obecné
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 z 5
0 hlasů
Tribuna Channel  Kosovo - Životní styl
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 z 5
3 hlasů
RTSH  Kosovo - Obecné
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 z 5
2 hlasů
RTK  Kosovo - Obecné
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 z 5
5 hlasů